[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Basispakket WiFi

Gewoon goede wifi

Met dit pakket haal je een veilig en stabiel WiFi-netwerk in huis. Geschikt voor thuiswerken, licht internetgebruik zoals e-mailen en browsen en eenvoudig streamen van bijvoorbeeld Spotify, Netflix of Youtube.

WiFi scan

Onze WiFi-specialist start met een uitgebreide WiFi-scan bij jou thuis. Hij brengt het bestaande netwerk in kaart, voert een visuele inspectie uit en beoordeelt de mogelijkheden in huis. Hij krijgt zo een compleet beeld van de omstandigheden en kan je een goed advies geven.

Hoogwaardige WiFi router

De basis van het draadloze systeem is een hoogwaardige WiFi router, die we optimaal voor je instellen. We zorgen voor een veilige verbinding, goede draadloze configuratie en een WiFi-netwerk voor je gasten.

Jij bepaalt zelf hoe slim je wilt wonen, wij maken het mogelijk. Wij je één van onze adviseurs spreken over dit pakket of over een ander pakket, maak dan een afspraak. Ook voor al je vragen en een bezoek aan onze showroom! 

Vanaf

€599,-

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.