[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Onze missie: de ultieme woonbeleving

Bij Slimmer Wonen volgen we de technologie op de voet. Sterker nog, we omringen ons ermee. We wonen in slimme huizen, gebruiken smart devices en zoeken continu naar nieuwe gadgets om ons leven praktischer en comfortabeler te maken. Daardoor weten we als geen ander wat ervoor nodig is om je huis slimmer te maken. En wat je er allemaal mee kunt.

Door de apparaten in je woning uit te rusten met intelligente opdrachten kun je bijna alles automatisch aansturen. Het gemak is zonneklaar. Toch gaat het ons niet zozeer om het middel, als wel om het doel: de ultieme woonbeleving. Daarom zijn jouw wensen en voorkeuren ons vertrekpunt. Jij bepaalt hoe slim je wilt wonen, wij maken het mogelijk. Dat is Slimmer Wonen.

Bedrijfsgegevens

Over ons

Slimmer Wonen werkt samen met bekende interieurzaken en woonwinkels in heel Nederland. Kies je bij een van onderstaande partners voor een nieuwe woninginrichting? Dan kan je dit meteen combineren met het gemak van Slimmer Wonen. Wil je alleen je bestaande interieur optimaliseren, dan zijn onze adviezen en systemen ook afzonderlijk verkrijgbaar. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.