[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Pakket op maat

Om de apparaten in je huis te laten doen wat jij wil, is slimme verlichting of raamdecoratie nog maar het begin. Met een supersnel draadloos WiFi netwerk kan nog veel meer. De toekomst is vandaag al begonnen!

Comfortabel en zuinig 
Een avondje cocoonen wordt nog comfortabeler als je ook je muziek en video automatisch kunt streamen. Benen omhoog en genieten maar! Wist je dat je zelfs je oven alvast kunt voorverwarmen? Als je thuiskomt, kun je er zo je afhaalmaaltijd in schuiven. Ook je huisautomatiseringssystemen kun je aan het netwerk koppelen. Zo regel je het binnenklimaat met automatische aansturing van je thermostaat, vloerverwarming of airco. Dan is het op elk moment van de dag lekker warm of koel in huis. En ga je de deur uit, dan gaan je apparaten vanzelf uit, zodat je nooit onnodig energie verbruikt.

Veiligheid op afstand 
Slimmer wonen is ook veilig wonen. Gaan je gordijnen vanzelf dicht, dan lijkt het van buiten alsof je thuis bent. Natuurlijk heb je de lampen zo ingesteld, dat ze ’s avonds dimmen of helemaal uitgaan. Koppel vooral ook je bewegingsmelders, intercom of huisalarm aan het systeem. Dan houd je altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent. Een mooi voorbeeld is de video-deurbel. Mocht je niet thuis zijn, dan kun je toch zien wie er aan de deur staat. Zo kun je ook communiceren met de postbode als je een pakketje verwacht.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij jou thuis? Neem snel contact met ons op en we zetten je woning naar je hand!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.