[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Onze merken: smart technology voor jouw slimme huis

Bij Slimmer Wonen doen we niets liever dan de laatste ontwikkelingen rond technologie volgen. Wat zijn de slimste devices en smart home oplossingen waarmee wij jouw woning slimmer en comfortabeler kunnen maken? Hoe kunnen wij de slimste en snelste Wi-Fi bij jou thuis verzorgen? Ja, technologie daar ligt onze passie. 

Dan hoef jij er niet meer over na te denken of je Philips Hue verlichting wel te combineren is met de Fibaro Home Center. En het koppelen van jouw slimme Netamo thermostaat met een app op je mobieltje mag je gerust aan ons overlaten. Want bij Slimmer Wonen spreken we de taal van Google Home, Sonos of AppleHomeKit als geen ander. 

Als jij ons vertelt wat jouw wensen zijn dan zorgen wij ervoor, dat je verlichting, raamdecoratie of apparaten een stuk slimmer worden en jou het werk uit handen nemen. Dit doen we in samenwerking met onderstaande smart home A-merken.

Alle merken = 1 app op je mobiel

Wij van Slimmer Wonen zorgen ervoor dat je al jouw slimme apparaten en apps overzichtelijk op 1 plek hebt staan. En je bedient alles via die ene app op je smartphone:

  • Je robot stofzuiger, ventilatie, airco, verwarming
  • Netflix, Disney+, Ziggo, Spotify streamen
  • De slimme deurbel praten, deur open, videobewaking
  • Verlichting aan, uit, sfeer, cinema scenario
  • Slimme raamdecoratie open, dicht, tegelijk met wekker
Alle apparaten en apps overzichtelijk in een app Smart home widgets op startscherm

Over ons

Slimmer Wonen werkt samen met bekende A-merken. Wij weten als geen ander welke producten je met elkaar kan combineren. En hoe je een smart home device moet installeren en vervolgens koppelen aan bewegingssensoren. Ons vak is het programmeren van een lichtplan en instellen van scenario’s op je tablet of smartphone. En wij weten ook op welke plek je de smart home devices en apparatuur moet plaatsen voor optimaal gebruik.

Wij van Slimmer Wonen bouwen niet alleen op nieuwe gadgets. De basis zijn sterke merken en doorontwikkelde smart technology producten. Hier zie je een kleine greep uit de merken en producten waar wij mee werken. 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.