[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Slimmer Wonen Basispakket

Een slimme woning creëert sfeer en gemak. Stel je voor: lampen die vanzelf gaan branden als je bijna thuis bent. Gordijnen die ‘s ochtends opengaan en bij schemering weer sluiten. Comfortabel, toch? Maar ook duurzaam, want je bespaart op gas en elektriciteit. Slimmer wonen is ook veilig wonen. Want als alles automatisch werkt lijkt je huis bewoond, zelfs als je er niet bent.

Mocht op basis van de WiFi scan blijken dat jouw huidige WiFi netwerk niet voldoet, kunnen wij jouw systeem optimaliseren met een hoogwaardige router vanaf €599,-

Niets staat je in de weg om ook slimmer te wonen. Wat je in ieder geval nodig hebt is het Slimmer Wonen Basispakket. Daarmee verbind je alle componenten van je huis in één systeem. Voor de programmering stellen wij je voorkeuren vooraf in. Alles gaat dan vanzelf. En wil je het anders, dan gebruik je gewoon voice control of de app op je smartphone.

 

• WiFi scan bij jou thuis
• Adviesgesprek op basis van mogelijkheden
• Configuratie en koppeling componenten
• 1 app voor bediening op afstand
 Smart home ready for more

Jij bepaalt zelf hoe slim je wilt wonen, wij maken het mogelijk. Wij je één van onze adviseurs spreken over dit pakket of over een ander pakket, maak dan een afspraak. Ook voor al je vragen en een bezoek aan onze showroom!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.