[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

High End pakket WiFi

Het beste netwerk

Haal het snelste en meest stabiele internet in huis. Van achter in de tuin tot boven op zolder, overal heb je een snel en stabiel draadloos netwerk. Of je nu met hele gezin je favoriete serie wilt kijken of je kids aan het gamen zijn, het netwerk geeft geen krimp.

WiFi scan

We starten met een professionele WiFi scan en brengen jouw hele huis in kaart. We bepalen waar de optimale plaatsing is van de onderdelen en hoe we het beste WiFi signaal kunnen garanderen.

Managed WiFi

We installeren en configureren een hoogwaardig WiFi systeem, inclusief verschillende WiFi Access Points voor een groot bereik, van achter in de tuin tot boven op zolder. We houden je netwerk up-to-date en bieden je ondersteuning op afstand. Je hebt er geen omkijken naar!

 

Jij bepaalt zelf hoe slim je wilt wonen, wij maken het mogelijk. Wij je één van onze adviseurs spreken over dit pakket of over een ander pakket, maak dan een afspraak. Ook voor al je vragen en een bezoek aan onze showroom!

Vanaf

€1.599,-

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.