[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Mesh pakket WiFi

WiFi zonder netwerkkabels

Wil je supersnel en stabiel internet door het hele huis, maar heb je geen netwerkkabels liggen? Dan is dit pakket de beste keuze. Met deze alles-in-één oplossing heb je zonder kabels toch overal goed bereik. Zo kun je ongestoord muziek streamen, thuiswerken, videobellen, Youtuben en Netflixen.

WiFi scan

We starten met een professionele WiFi scan en brengen jouw hele huis in kaart. We bepalen de optimale plaats voor het systeem en hoe we het sterkste WiFi signaal kunnen bereiken.

Mesh WiFi

We installeren en configureren een hoogwaardig Mesh WiFi systeem. Dit is het meest stabiele draadloze systeem dat er is. Geen zorgen meer over slecht bereik, lage snelheid of een haperende verbinding. Het systeem bestaat uit twee modules die naadloos samenwerken binnen één groot WiFi netwerk in het hele huis.

 

Jij bepaalt zelf hoe slim je wilt wonen, wij maken het mogelijk. Wij je één van onze adviseurs spreken over dit pakket of over een ander pakket, maak dan een afspraak. Ook voor al je vragen en een bezoek aan onze showroom!

Vanaf

€999,-

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.