[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Wat we doen

Slimme adviezen

Wil jij een unieke beleving in huis? Kies dan voor het comfort en het gemak van Slimmer Wonen. Dat kan al in je bestaande interieur, zo kleinschalig of uitgebreid als je het zelf wil. Pak je het liever groot aan door al je voorzieningen te vervangen voor draadloze en automatische componenten, dan is een verbouwing of nieuwbouw de ideale gelegenheid. Misschien vinden jouw pubers dat het nu écht tijd is voor supersnel internet. Of vindt je partner het prettig om overal in huis muziek te kunnen luisteren. Wij helpen je al je wensen waar te maken. Laat ons weten wat er slimmer kan in huis en we gaan aan de slag. We inventariseren je netwerk, verbindingen en componenten en stellen een compleet plan voor je samen.

Maatwerk

Zoveel woningen, zoveel wensen. Daarom zijn de bouwtekening van je huis en jouw eigen ideeën de basis voor ons advies. Slimmer Wonen begint bij supersnelle WiFi. Als je netwerk optimaal is, kunnen we je verlichting en raamdecoratie aan het systeem koppelen voor automatische aansturing.

Licht- en bewegingssensoren kun je ook met het systeem verbinden. Net als streamingdiensten voor muziek en beeld. En is het niet handig als de tuinverlichting om middernacht automatisch uitgaat?
Alle aansluitingen en apparaten worden vastgelegd in een tekening. En alles draait automatisch mee in jouw dagelijkse ritme.

Ontzorgen

Houd je van gadgets en nieuwe technologie? Met Slimmer Wonen haal je de toekomst in huis. Er is meer mogelijk dan je denkt. Het internet en de apparaten in jouw interieur zijn er klaar voor. En wij ook.  

Slimmer Wonen ontzorgt je volledig. Na het adviesgesprek en de WiFi scan bij jou thuis ontvang je een voorstel en een tekening. Je ziet duidelijk alle mogelijkheden, componenten en schakelmateriaal in de tekening vermeld staan. Ben je daarmee akkoord, dan optimaliseren we jouw WiFi netwerk (indien nodig), koppelen de componenten, configureren de apparaten en programmeren jouw voorkeuren. Alles wordt overzichtelijk en bedienbaar gemaakt in één app. Natuurlijk krijg je uitleg en een demonstratie. Kan jij direct beginnen met slimmer wonen.

Wij maken jouw huis slim!

Installatie

Voor de installatie van automatische verlichting, raamdecoratie en andere slimme diensten mag je van ons verwachten, dat:

  • wij volgens een gedetailleerd plan van aanpak werken
  • het systeem professioneel wordt geïnstalleerd
  • jouw ideeën worden vertaald zoals besproken
  • mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen inbegrepen zijn
  • wij ook het totale smart ready bouwproject  begeleiden
  • een demonstratie en uitleg van de systemen geven bij oplevering

 

Configuratie

Misschien sta je er niet zo bij stil, maar veel apparaten zijn al via een app op je smartphone te bedienen. Denk aan de elektrische thermostaat waarmee je de verwarming op afstand kunt aanzetten. Of die slimme grasmaaier of robotstofzuiger. Ook verlichting, elektrische raamdecoratie en (vloer)verwarming kun je draadloos aan het werk zetten. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook efficiënter en veel zuiniger. Je kunt ze namelijk op weersomstandigheden en leefgewoontes afstemmen.

Wat zijn jouw leefgewoontes? Laat je woning daarin meedraaien. Jouw ritme bepaalt wanneer verlichting, verwarming en raamdecoratie aan en uitgaan, openen en sluiten. En als je een keer later thuis bent of spontaan een weekendje weggaat, verander je gewoon de instellingen met je smartphone. Dat is veilig, want zo lijkt het alsof je thuis bent. Bovendien bespaar je energie omdat je altijd controle hebt over het stroomverbruik van je slimme apparaten. Je verwarming draait nooit meer voor niets. En je gordijnen houden de warmte binnen. Wil je dat het klimaat in huis volautomatisch wordt geregeld? Dan koppelen wij jouw raamdecoratie, verwarming of airco aan een weer-app.

Onderhoud

Slimmer Wonen werkt uitsluitend met apparatuur van hoogwaardige merken. Het Slimmer Wonen systeem is al voorbereid op toekomstige uitbreidingen of ontwikkelingen. Dat is praktisch, want digitale innovaties gaan razendsnel. De meeste updates worden dan ook automatisch doorgevoerd. Daarom is jouw slimme woning altijd up-to-date. Mocht er toch onderhoud nodig zijn, dan is er altijd onze vertrouwde Slimmer Wonen service. Daar kun je op rekenen!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.