[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Hoezo is elektrische raamdecoratie jouw perfecte oplossing?

Wat is het toch met die inkijk in je keuken, woon- of slaapkamer? Herken je dit? Mooie ramen, veel wel-uitkijk-en-geen-inkijk-wensen, voldoende privacy en de vraag: welke raamdecoratie voldoet hieraan? Want soms maakt inkijk ons niet uit. Maar ’s avonds wanneer wij bankhangen willen we helemaal geen inkijk. En naar buiten kijken willen we allemaal wel 😉

Ook Wout en Jennifer waren al een tijd op zoek naar de ideale raamdecoratie voor hun koophuis. De oplossing: smart home raamdecoratie. Volop privacy, zonwering en sfeer wanneer jij wilt!

Wat is de beste raamdecoratie oplossing voor jou?

Uiteindelijk hebben wij van Slimmer Wonen in de keuken van Wout en Jennifer nieuwe, elektrisch bedienbare Duettes van Luxaflex® gemonteerd. Via een app op je smartphone doe je met een druk op de knop je elektrische raamdecoratie open of dicht. Wout en Jennifer zijn nu super blij.

Het voelt heel fijn om op elk moment van de dag vanuit je luie stoel te kunnen bepalen of er iemand naar binnen kan kijken. De tijden dat het stel ’s avonds in de keuken staat en voorbijgangers het menu op tafel kunnen bewonderen zijn gelukkig voorbij. Elektrisch bestuurbare gordijnen of raambekleding is de perfecte raamdecoratie oplossing voor veel mensen.

Hoe werken slimme Duettes of gordijnen?

Wanneer jouw Luxaflex® raamdecoratie is uitgerust met de Luxaflex® PowerView® kan je via de app op je mobiel of via spraak je duettes, plissés of gordijnen bedienen. De Duettes van Wout en Jennifer zijn trouwens van Woninginrichting-Aanhuis.nl, het hele raamdecoratie assortiment zie je hier.

Wij van Slimmer Wonen komen vervolgens de raamdecoratie ophangen, sluiten de Hub kit aan (het besturingselement), stellen de app in op je mobiel of tablet en zorgen dat raamdecoratie en apparaten gekoppeld zijn. Voor Wout en Jennifer hebben wij bovendien diverse scenario’s ingesteld.

Met een druk op de knop bepalen ze alles:

  • de perfecte lichtinval in de keuken
  • de stand van de raamdecoratie, volop uitkijk of geen inkijk
  • geen inkijk als er niemand thuis is

En dat regelen ze allemaal via hun mobieltje, heel comfortabel zonder dat je twintig keer per dag naar het raam toe moet lopen en misschien op je tenen moet gaan staan omdat je moeilijk bij een kort koordje kan 🙂

Voordelen slimme raamdecoratie

Wanneer jouw Duettes, gordijnen of plissés op vaste tijden automatisch open of dicht gaan is dit niet allen heel comfortabel. Die ‘geen-inkijk-stand’ van je raamdecoratie geeft ook meer privacy en rust. Je sluit jezelf af voor de drukke buitenwereld. Meer voordelen Luxaflex® PowerView® raamdecoratie:

  • Controle: op elk moment vanuit waar je bent je raamdecoratie bedienen
  • Praktisch: voor meerdere ramen, via een systeem bestuurbaar
  • Zonwering: automatisch de perfecte lichtinval bepalen
  • Veiligheid: raamdecoratie dicht bij afwezigheid
  • Inkijk weren: volop privacy en sfeer
  • Makkelijk: elektrische raamdecoratie eenvoudig via accu oplaadbaar
  • Handig: voor hoge ramen in je hal, loft, industrieel bedrijfsgebouw of monumentaal pand

Bij Duettes geniet je extra van daglicht dat via de boven- en onderkant naar binnen schijnt, en dat met een druk op de knop. In de zomer sluit je fel zonlicht en warmte buiten. In de winter beperk je het warmteverlies via de ramen door de stand van je raamdecoratie op het weer van dat moment af te stemmen. Je bent energiezuinig en milieuvriendelijk bezig.

Wat moet je weten over slimme raamdecoratie?

Er zijn geen kabels voor nodig, geen extra draadjes die langs je muren lopen. Als je raamdecoratie van Luxaflex® PowerView® is voorzien dan werkt het systeem via een oplaadbare accu. De accu haal je eenvoudig los om hem op te laden, dit werkt net zo makkelijk als bij je mobiel – via een kabel en het stopcontact.

Heb je ook zo’n keukenraam als Wout en Jennifer en wil je elektrische raamdecoratie laten monteren en installeren? Of wil je deze en andere smart home oplossingen laten realiseren bij jou in huis? Neem nu contact op, wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.

Smart home_Luxaflex elektrische raamdecoratie installatie door Slimmer WonenLuxaflex elektrische raamdecoratie installatie door Slimmer Wonen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.