[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Slimme en mooie verlichting voor interieurgeeks

Waarom is Slimmer Wonen nu anders dan andere slimme gadgets die je in huis haalt? Naja, genoeg redenen om op te noemen. Maar eentje die mij écht enthousiast maakt (en ik ben vrouw, rond de 30+ en nogal trendgevoelig op het gebied van interieurs). Het feit dat je bij Slimmer Wonen je lichtbronnen niet hoeft te vervangen voor ‘dure’ en vaak onflatteuze lichtbronnen (je weet wel, die peertjes), is al een voordeel naar mijn hart. En ik zal je vertellen waarom.

Mijn lampen zijn niet ‘dicht’. Bij mijn lampen, de omlijsting van de lichtbron, is bij mij vaak open. Je ziet de lichtbron, het peertje. En je ziet hoe dat de ontwerpers van de peertjes daar de laatste jaren enorm hun best op doen. Als het dus gaat om lampen, kies je al niet eens meer alleen voor de vorm van de lamp, maar zeker ook voor het peertje. En wat nou als je helemaal hip wil zijn en ook aan Google wil vragen om je lampen aan te doen? Moet je dan van die iets wat saaie peertjes van de Philips Hue erin stoppen? Niks mis mee hè, perfecte lampen zelfs. Maar als jij als interieurdesigner helemaal losgaat op übertrendy peertjes, dan is het wel heel zonde om die te vervangen.

En je zult het niet geloven, met de slimme stekkers van Slimmer Wonen hoef je dus niet je peertjes te vervangen. Je mag en kunt gewoon met Google praten als je wilt en je lampen aan en uit doen. Zelfs dimmen is een optie. Gaaf toch? Dus jij en ik kunnen onze open lampjes gewoon laten hangen en staan. Opluchting hè. Side note: een disco in heel veel verschillende kleuren is dan niet te realiseren. Maar hé, we zijn ook geen 16 jaar meer, toch 😉 Dus dat hebben we niet nodig.

Meer weten over Slimmer Wonen en de slimme stekkers? Maak een afspraak en we leggen je uit wat te doen. Altijd mooi in je complete pakket. Zelfs interessant voor interieurgeeks 🙂 .

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.