[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Slimmer Wonen bij vtwonen – afl. 1 – Noordwijk

Het nieuwe seizoen van vtwonen “Weer verliefd op je huis” is begonnen, en wij mogen al direct in de eerste aflevering aan de slag. We zijn Noordwijk bij Damian en Naomi, hun woning kan wel een slimme upgrade gebruiken. Het blijft niet bij slim natuurlijk, het moet ook stijlvol zijn en passen in het interieur.

Busch-Jaeger free@home® systeem

Geen slim huis zonder slimme verlichting, toch? Daarom hebben we voor het Busch-Jaeger free@home smart home systeem gekozen. Dit slimme systeem kan een heel huis aansturen met zonwering, verlichting, verwarming, airco en zelfs deurcommunicatie. Bedraad én draadloos, dus voor nieuwe en bestaande woningen geschikt. We plaatsen het System Access Point 2.0, dat het brein van het systeem vormt in combinatie met draadloze slimme dimmers voor de verlichting in huis.

Busch-Jaeger Future Linear schakelmateriaal

Om de verlichting slim aan te kunnen sturen hebben we de bestaande lichtschakelaars vervangen door slimme dimmers. Een mooie gelegenheid om ook het schakelmateriaal te vervangen en zo de finishing touch aan het interieur te geven, vinden we zelf. Styliste Liza heeft haar oog laten vallen op de Future Linear lijn van Busch-Jaeger, in mat zwart. Modern, strak en duurzaam, want dit schakelmateriaal is bekroond met het duurzaamheidscertificaat ‘Cradle to Cradle Certified™ Basic’.

Behalve het design is het ook nog fijn in gebruik, je kan met de schakelaars de verlichting bedienen maar ook scenario’s starten. Met een druk op de knop zet je het huis in de nachtstand, of laat je het huis juist ontwaken met het goedemorgen scenario.  Prettige bijkomstigheid is dat de schakelaars zijn voorzien van oriëntatieverlichting in de vorm van een klein ingebouwd ledlampje zodat je ze zelfs in het duister nog eenvoudig kan vinden.

 

Inside vouwgordijnen

Mooie raamdecoratie mag uiteraard ook niet ontbreken, daarom heeft Woninginrichting-Aanhuis.nl prachtige vouwgordijnen op maat geleverd. Check vooral ook het blog over de aflevering op de site met nog meer informatie over de gebruikte vouwgordijnen maar ook de vloer en de inrichting van het huis.

Wordt het vouwgordijnen voorzien van een koord om te bedienen, of een ketting? Natuurlijk niet! Deze vouwgordijnen van Inside Blinds zijn voorzien van slimme motoren met geïntegreerde accu. Zo heb je nooit meer last van storende draden, kabels of snoeren in het zicht. De accu’s houden het bij regulier gebruik met gemak een half jaar of langer uit. De vouwgordijnen kunnen Damian en Naomi bedienen met de app, afstandsbediening of met de stem.

Hey Google, Goedemorgen!

Behalve je partner en kinderen kan je nu ook je huis begroeten ’s ochtends. Daarvoor gebruiken we de Google Nest Mini, die is voorzien van de slimme Google Assistant, een soort digitale butler die allerlei klusjes in huis voor je kan uitvoeren. Wij hebben hem voor de bewoners zo ingesteld dat hij bij “Goedemorgen”  de vouwgordijnen opent en de lampen op een fijne dimstand aanzet. Je kan er meer aan toevoegen, bijvoorbeeld je agenda zodat je ’s ochtends direct je planning voor de dag hoort. Al is dat op maandagochtend misschien niet het leukste bericht om mee te starten 😉

Meer weten?

We hebben nog maar enkele opties laten zien, wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms, wij staan voor je klaar.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.