[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

vtwonen extra afl. 2 – Sint Pancras

Voor deze doordeweekse aflevering van vtwonen weer verliefd op je huis gaat het team aan de slag met grote woning. We zijn in Sint Pancras, bij Mike en Marleen. Ze wonen in een prachtige notariswoning die van binnen een beetje gedateerd is. Niet alleen qua inrichting maar ook de verlichting en raamdecoratie kunnen wel een upgrade naar 2021 gebruiken! Aan ons de taak er iets moderns, luxe en comfortabels van te maken.

Slimme Luxaflex® gordijnen én vouwgordijnen

Met zo’n grote woning en zoveel ramen ben je wel even bezig als je de raamdecoratie wil sluiten. We hebben daarom gemotoriseerde gordijnen én vouwgordijnen gemonteerd. Zo kunnen Marleen en Mike met een druk op de knop, van de Luxaflex Powerview-app of de afstandsbediening, de gordijnen in de gewenste stand zetten. Maar ja, alles alleen met de app bedienen is natuurlijk nog niet echt smart… Dat kan een stuk slimmer en daarom hebben we een Google Nest Hub geplaatst waardoor ze nu tegen het huis kunnen praten. En het huis reageert daar ook nog eens op!

Fibaro Smart Home systeem

Nu is het bedienen van je raamdeco met je stem al best wel gaaf, maar met verlichting erbij maak je het pas echt slim. We hebben dat natuurlijk niet vergeten, bij zo’n huis hoort dat eigenlijk wel vinden wij. In samenwerking met Fibaro hebben een mooi én slim systeem voor de verlichting bedacht. De basis is de Fibaro Home Center, als brein van het huis. Daarnaast hebben we slimme dimmers geplaatst achter bestaande lichtschakelaars. Je ziet ze niet maar ze doen hun werk op een hele slimme manier. Als je op de schakelaar drukt gaat de verlichting aan of uit. Houd je de knop ingedrukt dan dimmen de lampen. Werkt op vrijwel alle lampen en je hoeft ze daarvoor niet eens te vervangen, ledlampen of halogeen, normaal peertje of een designlamp, met een slimme dimmer kan je alles aan.

Busch-Jaeger Future Linear schakelmateriaal

Zoals wel vaker troffen we ook bij Mike en Marleen de welbekende creme witte schakelaars aan. Dat doet wat ons betreft het nieuwe interieur geen eer aan. Een beetje zoals een mooi maatpak aantrekken maar dan wel met afgetrapte schoenen eronder, dat kan eigenlijk niet.We hebben daarom de bestaande schakelaars en stopcontacten vervangen door de mat witte uitvoering van de Future Linear lijn van Busch-Jaeger. Behalve modern en strak vormgegeven ook nog eens duurzaam. Deze lijn heeft namelijk het duurzaamheidscertificaat ‘Cradle to Cradle Certified™ Basic’ gekregen.

Meer weten?

We hebben nog maar enkele opties laten zien, wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms, wij staan voor je klaar.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.