[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Start met Slimmer Wonen

Tijden veranderen. Stilstaan is ook niet iets waar wij mensen gelukkig van worden. We blijven nieuwe dingen bedenken, innoveren, aanpassen en groeien. En alles om het ons zo slim en gemakkelijk mogelijk te maken. Feitelijk is dat nu ook zo bij Slimmer Wonen. Want waar het smart maken van je woning eerst werd gezien als iets extra’s, is het nu iets waar je mee start.

 

Plan je slimmigheden

Precies, je start ermee. Want al tijdens het uittekenen van je nieuwbouwhuis of je verbouwing denk je al na over de slimmigheden die je kunt toepassen. Het is van tevoren al goed te plannen hoe je smart wil wonen. Denk aan de schakelaar, de lichtpunten, vloerverwarming en heel belangrijk; je Wifi-punten.

Slimmer Wonen advies

Om het je helemaal gemakkelijk te maken bieden we je vanaf nu een Slimmer Wonen advies aan. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen. We adviseren je hoe het in te bouwen en richten je huis al volledig smart in. Het hoeft dan ook niet zo te zijn dat je in je nieuwe huis gelijk alles al van top tot teen smart hebt, maar je hebt de voorbereiding al. Dus wil je eerst alleen beneden alles smart hebben, maar boven op een later moment? Dan zorgen we wel alvast dat alle punten klaarliggen.

Je eigen slimme huis

En dan is het moment daar. De bouw start, je huis wordt slim! Is ie slim? Dan kan je je eigen scènes instellen. Om 20:00 uur volledige privacy? Laat je gordijnen en raamdecoratie sluiten. Kom je ’s ochtends in een donkere woonkamer? Druk op je slimme schakelaar en al je lampen gaan aan, de gordijnen gaan open en de vloerverwarming gaat aan. Het kan precies zoals jij het wilt! En zelfs daarmee kunnen we je helpen.

Wil jij ook niet stilstaan en ben jij klaar voor de toekomst op het gebied van wonen? Maak dan nu een afspraak voor het Slimmer Wonen Advies! Dan kan in deze tijd, gewoon binnen de richtlijnen, bij jou thuis!

Smart home advies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.