[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Super wifi buiten je huis tot achter in je tuin

Het is mooi weer. Dan ben ik graag in de tuin. En terwijl ik op mijn ligbed ontspan stream ik muziek. Nou is mijn tuin niet gigantisch groot en staat het wifi kastje zowat 10 meter verderop in de woonkamer. Dus je zou denken dat de wifi in mijn tuin prima is.

Toch stopt regelmatig de muziek, maakt niet uit of ik online naar de radio luister, op Spotify zit of een playlist afspeel op YouTube. Irritant. Want ja, ook buiten loop ik met mijn mobiel in handen (best wel veel) en wil ik lekker swipen, een rondje social media doen of online shoppen 🙂 Herken je dit ook? Er zitten onzichtbare grenzen wat betreft wifi en je tuin.

Hoe krijg je goede wifi in de tuin?

Er zijn verschillende opties voor goede wifi in je tuin. Om het niet al te technisch te maken: je kan de wifi uitbreiden naar je tuin en voor een oplossing met kabel kiezen of je laat wifi zonder kabel in je tuin verzorgen.

Ben je klaar voor de zomer wifi check?

Om ervoor te zorgen dat jij tot in je achtertuin goede wifi hebt is het belangrijk om te weten hoe de huidige situatie is. De Slimmer Wonen expert kijkt in eerste instantie naar je bestaande wifi netwerk. Een wifi check begint dan ook altijd met het meten van de snelheid van je internetverbinding. Welk pakket neem je af bij je huidige provider? En welk modem heb je in huis en op welke plek staat hij. Op basis van deze gegevens en jouw wensen voor wifi in de tuin ontvang je een persoonlijk voorstel.

Kleine moeite – super wifi in je achtertuin

Soms zorgt een kleine aanpassing al voor veel betere wifi in je tuin. Of een wifi versterker, booster, extender of noem het allemaal maar op. Jouw Slimmer Wonen expert zorgt ervoor dat je het allemaal niet zelf uit hoeft te zoeken, geen vergelijkingssites, technische praatjes en details 😉 Ik ga ervoor, want ik werk regelmatig vanuit huis. En een thuiswerkplek buiten onder mijn terrasoverkapping, dat is pas luxe toch?

Eindeloos voordelen goede wifi in tuin en schuur

Nu dacht ik in eerste instantie aan mezelf – relaxen en thuiswerken. Maar van goede wifi in je tuin profiteren nog veel meer mensen. Heb je een gezin, dan maakt iedereen gebruik van het wifi netwerk. Wanneer je een sterk wifi signaal in je tuin hebt kan iedereen ongestoord streamen, appen en socializen, bijvoorbeeld als je zit te bbq-en.

En stel hoe blij manlief is wanneer hij de F1 op zijn mobieltje kan volgen vanuit die luie stoel achter in de tuin. Een klusser in huis? Dan is goede wifi in je schuur, garage of blokhut zeker fijn terwijl je op zaterdag buiten aan de slag gaat.

Stop met hovenier spelen en zet je tuinapparatuur aan het werk!

Wil je meer smart home oplossingen voor je tuin? Laat dan je slimme robot grasmaaier koppelen aan je smartphone, de sproei installatie en ook je hele tuinverlichting. Jouw tuin zorgt voor zichzelf, het gazon is groen en alle grassprietjes hebben dezelfde lengte terwijl jij van je prachtige tuin geniet.

En ’s avonds wanneer je naar bed gaat kan je niet vergeten de lamp achter bij je schuur of tuinhuis uit te doen. Want als je tuinverlichting slim is zet he ‘m via de app op je smartphone uit. Of je laat vaste tijden instellen waarop je smart home buitenverlichting zich automatisch aan en uit schakelt. Geeft nog een veilig gevoel ook. Wil je weten wat er mogelijk is in jouw tuin? Kom maar door met je wensen, neem vrijblijvend contact op en geniet deze zomer extra van je tuin met wifi tot in de laatste hoek van je grasveld.

Smart home verlichting en wifi in je tuin_Motion Sensor_15

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.