[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Wonen in de toekomst

Weet je nog vroeger; dat je dacht dat in 2020 toch echt al wel vliegende auto’s zouden bestaan. Zelf rijden doen ze soms een beetje, maar vliegen? Neeh. Daarbij zien we wel steeds meer ‘futuristische’ ontwikkelingen in ons huis waar we helemaal niet over na hebben gedacht dat het überhaupt kon. En die ontwikkelingen zijn, net als de komst van de vliegende auto, nog lang niet klaar. Toch zijn we goed op weg en wij van Slimmer Wonen doen daar natuurlijk lekker aan mee.

Al heel wat jaren begon het met de afstandsbediening voor je televisie. Je kan je toch niet voorstellen dat je moet opstaan om een andere zender erop te zetten? En ach, zo zijn er de afgelopen decennia heel wat handigheidjes op de markt gebracht om je het gemakkelijk in huis te maken. Het einde van de ‘gemakstunnel’ zien wij nog lang niet, ons hart gaat nu eenmaal sneller kloppen van nieuwe snufjes in huis. Wil je weten wat we allemaal al hebben?

 

Smart Home – Slimme raamdecoratie

Je huis slim maken. Niet al te slim, dat is eng, maar gewoon om jou het gemakkelijk te maken. Zo is het onzin om op te staan voor je raamdecoratie en gordijnen, als dat ook met spraak of één druk op de knop kan. Dat scheelt dan toch weer een aantal handelingen. Het kan zelfs op gezette tijden, of live door de koppeling met een ‘weer-app’. Ideaal toch?

 

Maar het gaat verder dan dat! Denk ook aan je verlichting. Je wilt niet het hele huis door om je lampen aan te doen. Dat wil je met gemak doen. Kan allemaal als jij slim gaat wonen. En zo zijn er nog heel wat andere apparaten in huis die je ‘slim’ kunt besturen. Muziek met je Sonos systeem of je thermostaat hoger of lager. Ook heb je, naast wat wij van Slimmer Wonen doen, een slimme koelkast die al boodschappen voor je doet. Of je robotstofzuiger die op vaste tijden zijn ronde doet.

 

Feit blijft dat we steeds meer ‘slim’ gaan wonen. En wij van Slimmer Wonen gaan daar gewoon heerlijk in mee. Jij ook?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.