[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Smart Home

Wat is een Smart Home?

Een huis waarin techniek wordt ingezet om het leven van de bewoners comfortabeler, veiliger en energiezuiniger te maken, waarin veel geautomatiseerd en afgestemd is op de wensen en eisen van de bewoners én een huis waarin de techniek in dienst staat van de bewoners.

Jouw smart home stappenplan

1. We starten met een adviesgesprek waarin jouw smart woonwensen centraal staan
2. Samen bespreken wij de mogelijkheden voor jouw woning (bestaand, of nieuw)
3. Jouw wensen worden omgezet naar een smart home plan
4. Het plan is inclusief mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen
5. Wij begeleiden jouw smart ready project volledig:
1. Installatie
2. Configuratie
3. Oplevering
4. Uitleg
5. Fine-tuning

Als het traject is doorgevoerd kan je genieten van smart living. Dankzij de huidige techniek maak je optimaal gebruik van alle bestuurbare mogelijkheden. Hoe doe je dat? Heel eenvoudig. Thuis is spraakbediening vanzelfsprekend mogelijk. Maar je kan uiteraard ook met de app op je telefoon of tablet alles bedienen. We kunnen zelfs je bestaande lichtschakelaars slim maken. Liever een afstandsbediening? Geen probleem! 

Controle – altijd en vanuit elke plek

Ben je onderweg? Dan heb je op elk moment en vanuit elke plek alles onder controle. Want je hebt je hele huis in beeld via één app op je smartphone, tablet of pc. Wij programmeren jouw dagelijkse scenario’s en de verlichting en temperatuur in huis worden automatisch geregeld. Alsof er altijd iemand in huis is.

Wijzigen jouw plannen spontaan? Stuur dan bij en zet de verwarming lager. Ideaal, deze automatische energiebesparing. Je profiteert ervan zonder er iets voor te hoeven doen.

Jouw smart home stappenplan

  • Slim bedienen: alles werkt direct en eenvoudig dankzij installatie door de vakman
  • Smart living: jouw leefgewoontes staan centraal, we stemmen er alles op af
  • Comfort: thuiskomen in een verlicht huis met aangename temperatuur
  • Veiligheid: dankzij de scenario’s voor licht en raamdecoratie lijkt het alsof je altijd thuis bent
  • Energievriendelijk: geen onnodig stroomverbruik door elektrische apparatuur
  • Duurzaam: automatisch en dus efficiënter de temperatuur in huis regelen
  • Toekomstgericht: gezinsuitbreiding, nieuwe technieken, levensloopbestendig bouwen

Wij maken jouw huis slim!

Smart Ready

Voor elk huis is onze Smart Ready-filosofie de basis van ons werk. We vinden dat jouw huis klaar moet zijn voor de toekomst. Je hoeft niet direct alles in huis aan te passen of te verbouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis zo is ontworpen dat jelater eenvoudig uit kan breiden. Zoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk.

Thuis

Ben je thuis dan geniet je van alle comfort die de huidige en toekomstige techniek je te bieden heeft. Een filmavond met sfeervolle verlichting, wanneer je wekker ’s ochtends gaat openen de gordijnen of de slimme schakelaars doen ’s nachts op de badkamer het gedimde licht voor je aan en ook weer uit. Wil je starten met slimmer wonen? Wij zijn benieuwd naar jouw wensen, neem contact op om de mogelijkheden voor meer comfort, plezier en controle in jouw huis of woning te bespreken.

Buitenshuis

Je kan op elk moment een kijkje in je huis nemen om je te verzekeren dat alles goed gaat. En je kan vanuit waar je ook bent je verlichting, raamdecoratie, camera’s en (vloer)verwarming afstemmen op jouw spontane plannen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.