[email protected]

je kunt ons altijd mailen

085-4017165

je kunt ons altijd bellen

Slimmer Wonen bij vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’

Je kent het vast wel, het tv programma van vtwonen, waarin mensen weer verliefd worden op hun huis. Mensen worden in hun eigen woning verrast met een nieuw interieur, een fijne woonstijl en meer comfort. Omdat wij van Slimmer Wonen ook voor meer comfort in huis zorgen, zijn wij onderdeel geweest van de vtwonen aflevering van 10 april.

Dankzij onze smart home oplossingen zijn Dennis en Angela uit Hank nu weer helemaal verliefd op hun huis 🙂

Slimme Luxaflex® gordijnen voor comfort en gemak

Welk product hebben wij voor Dennis en Angela geïnstalleerd? Het huis heeft prachtige, grote ramen die veel daglicht naar binnen laten. Voorbijgangers kijken net zo makkelijk naar binnen, inkijk weren was dus een aandachtspunt voor de interieurstylist. Door de woonwinkel Woninginrichting-Aanhuis.nl werd daarom sfeervolle Luxaflex® raamdecoratie op maat verzorgd en gemonteerd. Met een extra portie gemak en comfort, de Luxaflex® PowerView® Automation.

Fibaro en Luxaflex® PowerView® maken het mogelijk

De vouwgordijnen zorgen voor een warme sfeer in huis, meer privacy en ze zijn bovendien isolerend. Luxaflex® vouwgordijnen zijn een klassieker onder de raamdecoratie. Daarom waren Dennis en Angela erg verrast toen bleek dat hun gordijnen super modern en elektrisch bedienbaar zijn!

Via het Luxaflex® PowerView® systeem hebben wij van Slimmer Wonen de raamdecoratie gekoppeld aan een Fibaro Home Center. En wij hebben scenario’s geprogrammeerd, bijvoorbeeld ‘gezellig’ 😉

Google, maak het eens gezellig!

Wanneer je bij Dennis en Angela in huis deze zin tegen Google Home zegt, dan weet het smart home systeem dat de vouwgordijnen dicht moeten gaan. In dit geval gaan alle gordijnen automatisch dicht. Natuurlijk kunnen ze hun raamdecoratie ook via een app op hun mobieltje bedienen terwijl ze op de bank relaxen.

Ook voor jou kunnen wij van Slimmer Wonen een smart home systeem installeren en verschillende scenario’s programmeren. Niet alleen voor een kamer, zelfs voor elke kamer in huis, je tuinverlichting en de lamp achter in de tuin bij je blokhut.

Meer Slimmer Wonen opties met Fibaro smart home

Wil je dat de raamdecoratie op je slaapkamer op werkdagen op een bepaald tijdstip open gaat? Ook dat programmeren wij graag voor je. Het Fibaro systeem kan je trouwens ook koppelen met slimme verlichting, een elektrische grasmaaier, bewegingssensoren, de airco of je slimme deurbel. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis? Neem dan contact op, wij bespreken graag de opties met je.

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.